Huizenprijzen en de huizenmarkt Golfresidentie in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in Golfresidentie Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Golfresidentie Dronten

Golfresidentie is een buurt in de wijk Dronten Zuid en plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.050 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Golfresidentie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 574.667 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 574.667
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Golfresidentie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Golfresidentie is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Golfresidentie kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Golfresidentie

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Golfresidentie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Golfresidentie.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Golfresidentie. Een portiekflat in Golfresidentie komt het meest (33%) voor. Daarna komt een villa met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Golfresidentie

In Golfresidentie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Golfresidentie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Golfresidentie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Golfresidentie

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Golfresidentie vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in Golfresidentie Dronten

Starterswoningen in Golfresidentie Dronten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Golfresidentie Dronten zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Golfresidentie Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Golfresidentie Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Golfresidentie Dronten

Wil je een huis kopen in Golfresidentie Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Golfresidentie Dronten . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Golfresidentie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Golfresidentie.

Bekijk alle koopwoningen in Golfresidentie Dronten. Zoek je huurwoning in Golfresidentie Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Golfresidentie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Golfresidentie is 3.339 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.231 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Golfresidentie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Golfresidentie vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Golfresidentie

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Golfresidentie. De buurt zelf valt binnen de wijk Dronten Zuid in de gemeente Dronten.

De Landmaten De Manege De Lancaster De Landstreken De Kruidentuin Golfresidentie

Alle straten van Golfresidentie

Golfresidentie bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.