Huizenprijzen en de huizenmarkt De Landmaten in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in De Landmaten Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Landmaten Dronten

De Landmaten is een buurt in de wijk Dronten Zuid en plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.050 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Landmaten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 384.834 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 384.834
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in De Landmaten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Landmaten is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Landmaten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Landmaten.

Woningen recent verkocht in De Landmaten

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Landmaten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Landmaten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Landmaten. Een eengezinswoning in De Landmaten komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Landmaten

In De Landmaten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Landmaten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Landmaten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Landmaten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Landmaten vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in De Landmaten Dronten

Starterswoningen in De Landmaten Dronten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Landmaten Dronten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Landmaten Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Landmaten Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Landmaten Dronten

Wil je een huis kopen in De Landmaten Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Landmaten Dronten . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Landmaten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Landmaten.

Bekijk alle koopwoningen in De Landmaten Dronten. Zoek je huurwoning in De Landmaten Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Landmaten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Landmaten is 3.518 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.162 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Landmaten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Landmaten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Landmaten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Landmaten. De buurt zelf valt binnen de wijk Dronten Zuid in de gemeente Dronten.

De Landmaten De Manege De Lancaster De Landstreken De Kruidentuin Golfresidentie

Alle straten van De Landmaten

De Landmaten bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.