Huizenprijzen en de huizenmarkt De Manege in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in De Manege Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Manege Dronten

De Manege is een buurt in de wijk Dronten Zuid en plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.050 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Manege. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 492.394 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 492.394
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in De Manege

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Manege is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Manege moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Manege.

Woningen recent verkocht in De Manege

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Manege. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Manege.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Manege. Een eengezinswoning in De Manege komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Manege

In De Manege wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Manege

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Manege (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Manege

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Manege vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in De Manege Dronten

Starterswoningen in De Manege Dronten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Manege Dronten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Manege Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Manege Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Manege Dronten

Wil je een huis kopen in De Manege Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Manege Dronten . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Manege alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Manege.

Bekijk alle koopwoningen in De Manege Dronten. Zoek je huurwoning in De Manege Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Manege

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Manege is 3.274 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.028 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Manege

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Manege vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Manege

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Manege. De buurt zelf valt binnen de wijk Dronten Zuid in de gemeente Dronten.

De Landmaten De Manege De Lancaster De Landstreken De Kruidentuin Golfresidentie

Alle straten van De Manege

De Manege bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.