Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuiderpark in Assen

Begrijp de huizenprijzen in Zuiderpark Assen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuiderpark Assen

Zuiderpark is een buurt in de wijk Assen centrum en plaats Assen binnen de gemeente Assen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.115 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuiderpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 583.490 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 583.490
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Zuiderpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuiderpark is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuiderpark kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuiderpark

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuiderpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuiderpark.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zuiderpark. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuiderpark. Een eengezinswoning in Zuiderpark komt het meest (50%) voor. Daarna komt een bungalow met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuiderpark

In Zuiderpark wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuiderpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuiderpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zuiderpark

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuiderpark vergeleken met de Assen en Nederland.

Huizenprijzen in Zuiderpark Assen

Starterswoningen in Zuiderpark Assen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuiderpark Assen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuiderpark Assen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuiderpark Assen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuiderpark Assen

Wil je een huis kopen in Zuiderpark Assen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuiderpark Assen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuiderpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuiderpark.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zuiderpark Assen.

Bekijk alle koopwoningen in Zuiderpark Assen. Zoek je huurwoning in Zuiderpark Assen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuiderpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuiderpark is 3.840 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.307 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuiderpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuiderpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuiderpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuiderpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Assen centrum in de gemeente Assen.

Brinkkwartier Erfgoedkwartier Overcingel Oranjebuurt Galgenveld Koopmanskwartier Cultuureelkwartier Oude Gasfabriek De Hertenkamp Asserbos De Esch Bomenbuurt Zuiderpark

Alle straten van Zuiderpark

Zuiderpark bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.