Huizenprijzen en de huizenmarkt Erfgoedkwartier in Assen

Begrijp de huizenprijzen in Erfgoedkwartier Assen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Erfgoedkwartier Assen

Erfgoedkwartier is een buurt in de wijk Assen centrum en plaats Assen binnen de gemeente Assen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.115 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erfgoedkwartier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 789.288 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 789.288
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Erfgoedkwartier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Erfgoedkwartier is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Erfgoedkwartier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Erfgoedkwartier.

Woningen recent verkocht in Erfgoedkwartier

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erfgoedkwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Erfgoedkwartier.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Erfgoedkwartier. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Erfgoedkwartier. Een herenhuis in Erfgoedkwartier komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Erfgoedkwartier

In Erfgoedkwartier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Erfgoedkwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Erfgoedkwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Erfgoedkwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Erfgoedkwartier vergeleken met de Assen en Nederland.

Huizenprijzen in Erfgoedkwartier Assen

Starterswoningen in Erfgoedkwartier Assen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Erfgoedkwartier Assen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Erfgoedkwartier Assen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Erfgoedkwartier Assen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Erfgoedkwartier Assen

Wil je een huis kopen in Erfgoedkwartier Assen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Erfgoedkwartier Assen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Erfgoedkwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Erfgoedkwartier.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Erfgoedkwartier Assen.

Bekijk alle koopwoningen in Erfgoedkwartier Assen. Zoek je huurwoning in Erfgoedkwartier Assen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Erfgoedkwartier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Erfgoedkwartier is 2.612 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.398 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Erfgoedkwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Erfgoedkwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Erfgoedkwartier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Erfgoedkwartier. De buurt zelf valt binnen de wijk Assen centrum in de gemeente Assen.

Brinkkwartier Erfgoedkwartier Overcingel Oranjebuurt Galgenveld Koopmanskwartier Cultuureelkwartier Oude Gasfabriek De Hertenkamp Asserbos De Esch Bomenbuurt Zuiderpark

Alle straten van Erfgoedkwartier

Erfgoedkwartier bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.