Huizenprijzen en de huizenmarkt Brinkkwartier in Assen

Begrijp de huizenprijzen in Brinkkwartier Assen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brinkkwartier Assen

Brinkkwartier is een buurt in de wijk Assen centrum en plaats Assen binnen de gemeente Assen. Deze buurt telt volgens het CBS 6.115 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brinkkwartier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 319.148 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 319.148
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Brinkkwartier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brinkkwartier is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brinkkwartier kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Brinkkwartier

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brinkkwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brinkkwartier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brinkkwartier. Een galerijflat in Brinkkwartier komt het meest (43%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brinkkwartier

In Brinkkwartier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brinkkwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brinkkwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Brinkkwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Brinkkwartier vergeleken met de Assen en Nederland.

Huizenprijzen in Brinkkwartier Assen

Starterswoningen in Brinkkwartier Assen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Brinkkwartier Assen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brinkkwartier Assen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brinkkwartier Assen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brinkkwartier Assen

Wil je een huis kopen in Brinkkwartier Assen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brinkkwartier Assen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Brinkkwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brinkkwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Brinkkwartier Assen. Zoek je huurwoning in Brinkkwartier Assen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brinkkwartier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brinkkwartier is 3.635 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.322 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brinkkwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brinkkwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Brinkkwartier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Brinkkwartier. De buurt zelf valt binnen de wijk Assen centrum in de gemeente Assen.

Brinkkwartier Erfgoedkwartier Overcingel Oranjebuurt Galgenveld Koopmanskwartier Cultuureelkwartier Oude Gasfabriek De Hertenkamp Asserbos De Esch Bomenbuurt Zuiderpark

Alle straten van Brinkkwartier

Brinkkwartier bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.