logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Geesbrug

Begrijp de huizenprijzen in Geesbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geesbrug

Geesbrug is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.700 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geesbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 528.501 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 528.501
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Geesbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geesbrug is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geesbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geesbrug

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geesbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geesbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geesbrug. Een eengezinswoning in Geesbrug komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geesbrug

In Geesbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geesbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geesbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Geesbrug

Starterswoningen in Geesbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geesbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geesbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geesbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geesbrug

Wil je een huis kopen in Geesbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geesbrug . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geesbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geesbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Geesbrug. Zoek je huurwoning in Geesbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geesbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geesbrug is 3.722 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.150 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geesbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geesbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Geesbrug

Geesbrug bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.