De Huizenmarkt in Geesbrug (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geesbrug

Woningmarkt Geesbrug

Geesbrug is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geesbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 456.090 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 456.090
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Geesbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geesbrug is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geesbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geesbrug

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geesbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geesbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geesbrug. Een eengezinswoning in Geesbrug komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geesbrug

In Geesbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geesbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geesbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geesbrug
Binnenring: Nederland

Geesbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Geesbrug

Wil je een huis kopen in Geesbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geesbrug . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geesbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geesbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geesbrug. Zoek je huurwoning in Geesbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geesbrug

Starterswoningen in Geesbrug zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Geesbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geesbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geesbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geesbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geesbrug is 4.151 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.353 euro).

Leeftijden Geesbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geesbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Geesbrug

Geesbrug bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.