logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eursinge

Begrijp de huizenprijzen in Eursinge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eursinge

Eursinge is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 33.987 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eursinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 909.898 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 909.898
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eursinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eursinge is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Eursinge

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eursinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eursinge.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eursinge. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eursinge. Een woonboerderij in Eursinge komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Eursinge

In Eursinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eursinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eursinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eursinge

Starterswoningen in Eursinge zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eursinge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eursinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eursinge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eursinge

Wil je een huis kopen in Eursinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eursinge . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eursinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eursinge.

Bekijk alle koopwoningen in Eursinge. Zoek je huurwoning in Eursinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eursinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eursinge is 3.101 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.762 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eursinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eursinge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eursinge

Eursinge bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.