De Huizenmarkt in Eursinge (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eursinge

Woningmarkt Eursinge

Eursinge is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 29.745 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eursinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 975.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 975.000
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eursinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eursinge is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Eursinge

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eursinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eursinge.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eursinge. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eursinge. Een woonboerderij in Eursinge komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Eursinge

In Eursinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eursinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eursinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eursinge
Binnenring: Nederland

Eursinge waar ligt dat?

Woningen te koop Eursinge

Wil je een huis kopen in Eursinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eursinge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eursinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eursinge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eursinge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eursinge. Zoek je huurwoning in Eursinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eursinge

Starterswoningen in Eursinge zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eursinge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eursinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eursinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eursinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eursinge is 2.762 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Eursinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eursinge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eursinge

Eursinge bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.