Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Kiel

Begrijp de huizenprijzen in De Kiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Kiel

De Kiel is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Kiel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 327.262 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 327.262
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Kiel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Kiel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Kiel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Kiel.

Woningen recent verkocht in De Kiel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Kiel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Kiel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Kiel. Een eengezinswoning in De Kiel komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Kiel

In De Kiel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Kiel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Kiel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Kiel

Starterswoningen in De Kiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Kiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Kiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Kiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Kiel

Wil je een huis kopen in De Kiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Kiel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Kiel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Kiel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Kiel.

Bekijk alle koopwoningen in De Kiel. Zoek je huurwoning in De Kiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Kiel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Kiel is 3.263 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.367 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Kiel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Kiel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Kiel

De Kiel bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.