Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Bult

Begrijp de huizenprijzen in De Bult met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Bult

De Bult is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Bult. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 912.132 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 912.132
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in De Bult

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Bult is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Bult moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Bult.

Woningen recent verkocht in De Bult

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Bult. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Bult.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Bult. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Bult. Een eengezinswoning in De Bult komt het meest (31%) voor. Daarna komt een bungalow met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Bult

In De Bult wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Bult

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Bult (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Bult

Starterswoningen in De Bult zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Bult zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Bult zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Bult? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Bult

Wil je een huis kopen in De Bult? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Bult . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Bult alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Bult.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Bult.

Bekijk alle koopwoningen in De Bult. Zoek je huurwoning in De Bult? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Bult

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Bult is 3.304 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.543 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Bult

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Bult vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Bult

De Bult bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.