Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dalerpeel

Begrijp de huizenprijzen in Dalerpeel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dalerpeel

Dalerpeel is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalerpeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 491.352 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 491.352
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dalerpeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dalerpeel is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dalerpeel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dalerpeel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalerpeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dalerpeel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dalerpeel. Een eengezinswoning in Dalerpeel komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dalerpeel

In Dalerpeel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dalerpeel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dalerpeel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dalerpeel

Starterswoningen in Dalerpeel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dalerpeel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dalerpeel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dalerpeel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dalerpeel

Wil je een huis kopen in Dalerpeel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dalerpeel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Dalerpeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dalerpeel.

Bekijk alle koopwoningen in Dalerpeel. Zoek je huurwoning in Dalerpeel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dalerpeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dalerpeel is 3.663 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.327 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dalerpeel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dalerpeel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dalerpeel

Dalerpeel bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.