Alle woningmarktinfo Buren in gemeente Ameland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buren

Een eerste blik op Buren

Buren is een plaats in de gemeente Ameland. Deze plaats telt volgens het CBS 3.655 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 343.978 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 343.978
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Buren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buren is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buren.

Woningen recent verkocht in Buren

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buren. Een eengezinswoning in Buren komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buren

In Buren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buren
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buren

Wil je een huis kopen in Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buren . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buren.

Zoek je huurwoning in Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buren.

Huizenprijzen in Buren

Starterswoningen in Buren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buren zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buren is 3.466 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.293 euro).

Leeftijden Buren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Buren

Buren bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Instellingen zijn opgeslagen