Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bronnegerveen

Begrijp de huizenprijzen in Bronnegerveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bronnegerveen

Bronnegerveen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronnegerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.292 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 480.292
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bronnegerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bronnegerveen is 89 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bronnegerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bronnegerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronnegerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bronnegerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bronnegerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bronnegerveen. Een woonboerderij in Bronnegerveen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bronnegerveen

In Bronnegerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bronnegerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bronnegerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bronnegerveen

Starterswoningen in Bronnegerveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bronnegerveen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bronnegerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bronnegerveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bronnegerveen

Wil je een huis kopen in Bronnegerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bronnegerveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bronnegerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bronnegerveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bronnegerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Bronnegerveen. Zoek je huurwoning in Bronnegerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bronnegerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bronnegerveen is 3.763 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.660 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bronnegerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bronnegerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bronnegerveen

Bronnegerveen bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.