Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bontebok

Begrijp de huizenprijzen in Bontebok met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bontebok

Bontebok is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bontebok. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 509.839 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 509.839
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bontebok

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bontebok is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bontebok kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bontebok

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bontebok. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bontebok.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bontebok. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bontebok. Een eengezinswoning in Bontebok komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bontebok

In Bontebok wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bontebok

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bontebok (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bontebok

Starterswoningen in Bontebok zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bontebok zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bontebok zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bontebok? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bontebok

Wil je een huis kopen in Bontebok? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bontebok . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bontebok alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bontebok.

Bekijk alle koopwoningen in Bontebok. Zoek je huurwoning in Bontebok? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bontebok

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bontebok is 4.212 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.605 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bontebok

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bontebok vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bontebok

Bontebok bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.