Alle woningmarktinfo Bontebok in gemeente Heerenveen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bontebok

Een eerste blik op Bontebok

Bontebok is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bontebok. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 523.948 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 523.948
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bontebok

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bontebok is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bontebok kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bontebok

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bontebok. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bontebok.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bontebok. Een eengezinswoning in Bontebok komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bontebok

In Bontebok wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bontebok

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bontebok (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bontebok
Binnenring: Nederland

Bontebok waar ligt dat?

Woningen te koop in Bontebok

Wil je een huis kopen in Bontebok? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bontebok . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bontebok alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bontebok.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bontebok.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bontebok. Zoek je huurwoning in Bontebok? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bontebok

Starterswoningen in Bontebok zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bontebok zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bontebok zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bontebok? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bontebok

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bontebok is 2.195 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.140 euro).

Leeftijden Bontebok

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bontebok vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bontebok

Bontebok bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.