logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoornsterzwaag in Bontebok

Begrijp de huizenprijzen in Hoornsterzwaag Heerenveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoornsterzwaag Heerenveen

Hoornsterzwaag is een wijk in de plaats Bontebok binnen de gemeente Heerenveen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.830 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoornsterzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 463.650 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 463.650
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hoornsterzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoornsterzwaag is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoornsterzwaag kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoornsterzwaag

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoornsterzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoornsterzwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoornsterzwaag. Een eengezinswoning in Hoornsterzwaag komt het meest (77%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoornsterzwaag

In Hoornsterzwaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoornsterzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoornsterzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoornsterzwaag

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoornsterzwaag vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Huizenprijzen in Hoornsterzwaag Heerenveen

Starterswoningen in Hoornsterzwaag Heerenveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoornsterzwaag Heerenveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoornsterzwaag Heerenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoornsterzwaag Heerenveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoornsterzwaag Heerenveen

Wil je een huis kopen in Hoornsterzwaag Heerenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoornsterzwaag Heerenveen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoornsterzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoornsterzwaag.

Bekijk alle koopwoningen in Hoornsterzwaag Heerenveen. Zoek je huurwoning in Hoornsterzwaag Heerenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoornsterzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoornsterzwaag is 3.873 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.722 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoornsterzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoornsterzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoornsterzwaag

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoornsterzwaag? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoornsterzwaag

De Knipe Bontebok