logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oranjewoud in Oranjewoud

Begrijp de huizenprijzen in Oranjewoud Heerenveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oranjewoud Heerenveen

Oranjewoud is een wijk in de plaats Oranjewoud binnen de gemeente Heerenveen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.620 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oranjewoud. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 629.267 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 629.267
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oranjewoud

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oranjewoud is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oranjewoud moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oranjewoud.

Woningen recent verkocht in Oranjewoud

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oranjewoud. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oranjewoud.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oranjewoud. Een eengezinswoning in Oranjewoud komt het meest (58%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oranjewoud

In Oranjewoud wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oranjewoud

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oranjewoud (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oranjewoud

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oranjewoud vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Huizenprijzen in Oranjewoud Heerenveen

Starterswoningen in Oranjewoud Heerenveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oranjewoud Heerenveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oranjewoud Heerenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oranjewoud Heerenveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oranjewoud Heerenveen

Wil je een huis kopen in Oranjewoud Heerenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oranjewoud Heerenveen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oranjewoud alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oranjewoud.

Bekijk alle koopwoningen in Oranjewoud Heerenveen. Zoek je huurwoning in Oranjewoud Heerenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oranjewoud

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oranjewoud is 4.067 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.918 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oranjewoud

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oranjewoud vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oranjewoud

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oranjewoud? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oranjewoud

Oranjewoud