logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Boarnsterhim in Aldeboarn

Begrijp de huizenprijzen in Boarnsterhim Heerenveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boarnsterhim Heerenveen

Boarnsterhim is een wijk in de plaats Aldeboarn binnen de gemeente Heerenveen. Deze wijk telt volgens het CBS 5.890 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boarnsterhim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 466.366 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 68
Gemiddelde vraagprijs € 466.366
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Boarnsterhim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boarnsterhim is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boarnsterhim kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Boarnsterhim

Er zijn recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boarnsterhim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boarnsterhim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boarnsterhim. Een eengezinswoning in Boarnsterhim komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boarnsterhim

In Boarnsterhim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boarnsterhim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boarnsterhim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Boarnsterhim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boarnsterhim vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Huizenprijzen in Boarnsterhim Heerenveen

Starterswoningen in Boarnsterhim Heerenveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boarnsterhim Heerenveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boarnsterhim Heerenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boarnsterhim Heerenveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boarnsterhim Heerenveen

Wil je een huis kopen in Boarnsterhim Heerenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boarnsterhim Heerenveen . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boarnsterhim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boarnsterhim.

Bekijk alle koopwoningen in Boarnsterhim Heerenveen. Zoek je huurwoning in Boarnsterhim Heerenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boarnsterhim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boarnsterhim is 3.071 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.218 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boarnsterhim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boarnsterhim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boarnsterhim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boarnsterhim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boarnsterhim

Akkrum Nes Aldeboarn