Huizenmarkt Boarnsterhim in Haskerdijken (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boarnsterhim

Woningmarkt Boarnsterhim

Boarnsterhim is een wijk in de plaats Haskerdijken binnen de gemeente Heerenveen. Deze wijk telt volgens het CBS 5.990 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boarnsterhim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 450.839 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 450.839
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Boarnsterhim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boarnsterhim is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boarnsterhim kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Boarnsterhim

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boarnsterhim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boarnsterhim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boarnsterhim. Een eengezinswoning in Boarnsterhim komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boarnsterhim

In Boarnsterhim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boarnsterhim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boarnsterhim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boarnsterhim
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Boarnsterhim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boarnsterhim vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Boarnsterhim waar ligt dat?

Woningen te koop Boarnsterhim

Wil je een huis kopen in Boarnsterhim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boarnsterhim . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boarnsterhim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boarnsterhim.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boarnsterhim. Zoek je huurwoning in Boarnsterhim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boarnsterhim

Starterswoningen in Boarnsterhim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boarnsterhim zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boarnsterhim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boarnsterhim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boarnsterhim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boarnsterhim is 3.232 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.533 euro).

Leeftijden Boarnsterhim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boarnsterhim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boarnsterhim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boarnsterhim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boarnsterhim

Akkrum Nes Aldeboarn