Alle woningmarktinfo Skarsterlân in Heerenveen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Skarsterlân

Een eerste blik op Skarsterlân

Skarsterlân is een wijk in de plaats Haskerdijken binnen de gemeente Heerenveen. Deze wijk telt volgens het CBS 600 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Skarsterlân. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 716.224 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 716.224
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Skarsterlân

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Skarsterlân is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Skarsterlân kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Skarsterlân

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Skarsterlân. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Skarsterlân.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Skarsterlân. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Skarsterlân. Een eengezinswoning in Skarsterlân komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Skarsterlân

In Skarsterlân wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Skarsterlân

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Skarsterlân (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Skarsterlân
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Skarsterlân

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Skarsterlân vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Skarsterlân waar ligt dat?

Woningen te koop in Skarsterlân

Wil je een huis kopen in Skarsterlân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Skarsterlân . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Skarsterlân alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Skarsterlân.

Bekijk hier alle koopwoningen in Skarsterlân. Zoek je huurwoning in Skarsterlân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Skarsterlân

Starterswoningen in Skarsterlân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Skarsterlân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Skarsterlân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Skarsterlân? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Skarsterlân

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Skarsterlân is 2.650 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.466 euro).

Leeftijden Skarsterlân

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Skarsterlân vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Skarsterlân

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Skarsterlân? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Skarsterlân

Haskerdijken Nieuwebrug