Huizenprijzen en de huizenmarkt Noord-Heerenveen in Terband

Begrijp de huizenprijzen in Noord-Heerenveen Heerenveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noord-Heerenveen Heerenveen

Noord-Heerenveen is een wijk in de plaats Terband binnen de gemeente Heerenveen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.840 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Heerenveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 473.616 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 473.616
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Noord-Heerenveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord-Heerenveen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord-Heerenveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noord-Heerenveen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Heerenveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord-Heerenveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord-Heerenveen. Een eengezinswoning in Noord-Heerenveen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord-Heerenveen

In Noord-Heerenveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord-Heerenveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord-Heerenveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Noord-Heerenveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noord-Heerenveen vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Huizenprijzen in Noord-Heerenveen Heerenveen

Starterswoningen in Noord-Heerenveen Heerenveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noord-Heerenveen Heerenveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord-Heerenveen Heerenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noord-Heerenveen Heerenveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noord-Heerenveen Heerenveen

Wil je een huis kopen in Noord-Heerenveen Heerenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord-Heerenveen Heerenveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord-Heerenveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord-Heerenveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noord-Heerenveen Heerenveen.

Bekijk alle koopwoningen in Noord-Heerenveen Heerenveen. Zoek je huurwoning in Noord-Heerenveen Heerenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noord-Heerenveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord-Heerenveen is 3.589 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.795 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noord-Heerenveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord-Heerenveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noord-Heerenveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noord-Heerenveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noord-Heerenveen

Terband Luinjeberd Tjalleberd Gersloot Gersloot-polder