Huizenmarkt Noord-Heerenveen in Terband (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noord-Heerenveen

Woningmarkt Noord-Heerenveen

Noord-Heerenveen is een wijk in de plaats Terband binnen de gemeente Heerenveen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.840 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Heerenveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 489.962 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 489.962
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Noord-Heerenveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord-Heerenveen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord-Heerenveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noord-Heerenveen.

Woningen recent verkocht in Noord-Heerenveen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord-Heerenveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord-Heerenveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord-Heerenveen. Een eengezinswoning in Noord-Heerenveen komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord-Heerenveen

In Noord-Heerenveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord-Heerenveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord-Heerenveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noord-Heerenveen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Noord-Heerenveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noord-Heerenveen vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Noord-Heerenveen waar ligt dat?

Woningen te koop Noord-Heerenveen

Wil je een huis kopen in Noord-Heerenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord-Heerenveen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord-Heerenveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord-Heerenveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noord-Heerenveen. Zoek je huurwoning in Noord-Heerenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noord-Heerenveen

Starterswoningen in Noord-Heerenveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noord-Heerenveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord-Heerenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noord-Heerenveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noord-Heerenveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord-Heerenveen is 2.922 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.804 euro).

Leeftijden Noord-Heerenveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord-Heerenveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noord-Heerenveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noord-Heerenveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noord-Heerenveen

Terband Luinjeberd Tjalleberd Gersloot Gersloot-polder