logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Heerenveen in Heerenveen

Begrijp de huizenprijzen in Heerenveen Heerenveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heerenveen Heerenveen

Heerenveen is een wijk in de plaats Heerenveen binnen de gemeente Heerenveen. Deze wijk telt volgens het CBS 30.680 inwoners. Momenteel staan er 39 woningen te koop en zijn er recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heerenveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 396.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 39
Woningen recent verkocht 120
Gemiddelde vraagprijs € 396.500
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Heerenveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heerenveen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heerenveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heerenveen.

Woningen recent verkocht in Heerenveen

Er zijn recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heerenveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heerenveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heerenveen. Een eengezinswoning in Heerenveen komt het meest (51%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heerenveen

In Heerenveen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heerenveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heerenveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Heerenveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heerenveen vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Huizenprijzen in Heerenveen Heerenveen

Starterswoningen in Heerenveen Heerenveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heerenveen Heerenveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heerenveen Heerenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heerenveen Heerenveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heerenveen Heerenveen

Wil je een huis kopen in Heerenveen Heerenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heerenveen Heerenveen . Er staan momenteel 39 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heerenveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heerenveen.

Bekijk alle koopwoningen in Heerenveen Heerenveen. Zoek je huurwoning in Heerenveen Heerenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heerenveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heerenveen is 2.975 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.000 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heerenveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heerenveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heerenveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heerenveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heerenveen

Noord Centrum Midden Nijehaske De Greiden De Heide De Akkers Skoatterwald Het meer Nieuweschoot Haskerveen