De Huizenmarkt in Blokzijl (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Blokzijl

Woningmarkt Blokzijl

Blokzijl is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blokzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 710.936 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 710.936
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Blokzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blokzijl is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blokzijl kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blokzijl

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blokzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blokzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blokzijl. Een eengezinswoning in Blokzijl komt het meest (74%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blokzijl

In Blokzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blokzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blokzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blokzijl
Binnenring: Nederland

Blokzijl waar ligt dat?

Woningen te koop Blokzijl

Wil je een huis kopen in Blokzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blokzijl . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blokzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blokzijl.

Bekijk hier alle koopwoningen in Blokzijl. Zoek je huurwoning in Blokzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Blokzijl

Starterswoningen in Blokzijl zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Blokzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blokzijl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blokzijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blokzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blokzijl is 3.593 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.466 euro).

Leeftijden Blokzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blokzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Blokzijl

Blokzijl bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.