Blankenham in de gemeente Steenwijkerland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Blankenham

Een eerste blik op Blankenham

Blankenham is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Blankenham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 358.268 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 358.268
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Blankenham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blankenham is 119 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blankenham kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blankenham

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blankenham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blankenham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blankenham. Een eengezinswoning in Blankenham komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blankenham

In Blankenham wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Blankenham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Blankenham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blankenham
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Blankenham

Wil je een huis kopen in Blankenham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blankenham. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blankenham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blankenham.

Huizenprijzen in Blankenham

Starterswoningen in Blankenham zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blankenham zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blankenham zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blankenham? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blankenham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blankenham is 2.594 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Blankenham is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Blankenham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blankenham vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Blankenham

Blankenham bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen