De Huizenmarkt in Blankenham (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Blankenham

Woningmarkt Blankenham

Blankenham is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blankenham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.969 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 440.969
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Blankenham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blankenham is 81 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blankenham kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blankenham

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blankenham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blankenham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blankenham. Een eengezinswoning in Blankenham komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blankenham

In Blankenham wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blankenham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blankenham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blankenham
Binnenring: Nederland

Blankenham waar ligt dat?

Woningen te koop Blankenham

Wil je een huis kopen in Blankenham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blankenham . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blankenham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blankenham.

Bekijk hier alle koopwoningen in Blankenham. Zoek je huurwoning in Blankenham? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Blankenham

Starterswoningen in Blankenham zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Blankenham zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blankenham zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blankenham? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blankenham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blankenham is 2.250 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.996 euro).

Leeftijden Blankenham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blankenham vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Blankenham

Blankenham bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.