Huizenprijzen en de huizenmarkt in Belt-Schutsloot

Begrijp de huizenprijzen in Belt-Schutsloot met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Belt-Schutsloot

Belt-Schutsloot is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Belt-Schutsloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 398.822 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 398.822
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Belt-Schutsloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Belt-Schutsloot is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Belt-Schutsloot kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Belt-Schutsloot

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Belt-Schutsloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Belt-Schutsloot.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Belt-Schutsloot. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Belt-Schutsloot. Een eengezinswoning in Belt-Schutsloot komt het meest (75%) voor. Daarna komt een landhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Belt-Schutsloot

In Belt-Schutsloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Belt-Schutsloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Belt-Schutsloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Belt-Schutsloot

Starterswoningen in Belt-Schutsloot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Belt-Schutsloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Belt-Schutsloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Belt-Schutsloot? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Belt-Schutsloot

Wil je een huis kopen in Belt-Schutsloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Belt-Schutsloot . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Belt-Schutsloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Belt-Schutsloot.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Belt-Schutsloot.

Bekijk alle koopwoningen in Belt-Schutsloot. Zoek je huurwoning in Belt-Schutsloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Belt-Schutsloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Belt-Schutsloot is 3.782 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.484 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Belt-Schutsloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Belt-Schutsloot vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Belt-Schutsloot

Belt-Schutsloot bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.