De Huizenmarkt in Belt-Schutsloot (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Belt-Schutsloot

Woningmarkt Belt-Schutsloot

Belt-Schutsloot is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Belt-Schutsloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 368.729 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 368.729
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Belt-Schutsloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Belt-Schutsloot is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Belt-Schutsloot kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Belt-Schutsloot

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Belt-Schutsloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Belt-Schutsloot.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Belt-Schutsloot. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Belt-Schutsloot. Een eengezinswoning in Belt-Schutsloot komt het meest (70%) voor. Daarna komt een landhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Belt-Schutsloot

In Belt-Schutsloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Belt-Schutsloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Belt-Schutsloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Belt-Schutsloot
Binnenring: Nederland

Belt-Schutsloot waar ligt dat?

Woningen te koop Belt-Schutsloot

Wil je een huis kopen in Belt-Schutsloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Belt-Schutsloot . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Belt-Schutsloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Belt-Schutsloot.

Bekijk hier alle koopwoningen in Belt-Schutsloot. Zoek je huurwoning in Belt-Schutsloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Belt-Schutsloot

Starterswoningen in Belt-Schutsloot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Belt-Schutsloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Belt-Schutsloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Belt-Schutsloot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Belt-Schutsloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Belt-Schutsloot is 3.120 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.639 euro).

Leeftijden Belt-Schutsloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Belt-Schutsloot vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Belt-Schutsloot

Belt-Schutsloot bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.