Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bavel

Begrijp de huizenprijzen in Bavel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bavel

Bavel is een plaats in de gemeente Breda. Deze plaats telt volgens het CBS 185.755 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bavel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 809.353 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 809.353
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bavel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bavel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bavel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bavel.

Woningen recent verkocht in Bavel

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bavel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bavel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bavel. Een eengezinswoning in Bavel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bavel

In Bavel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bavel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bavel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bavel

Starterswoningen in Bavel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bavel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bavel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bavel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bavel

Wil je een huis kopen in Bavel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bavel . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bavel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bavel.

Bekijk alle koopwoningen in Bavel. Zoek je huurwoning in Bavel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bavel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bavel is 4.339 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.371 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bavel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bavel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bavel

Bavel bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.