logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Basse

Begrijp de huizenprijzen in Basse met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Basse

Basse is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 45.376 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Basse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 513.291 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 513.291
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Basse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Basse is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Basse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Basse

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Basse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Basse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Basse. Een eengezinswoning in Basse komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Basse

In Basse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Basse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Basse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Basse

Starterswoningen in Basse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Basse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Basse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Basse? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Basse

Wil je een huis kopen in Basse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Basse . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Basse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Basse.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Basse.

Bekijk alle koopwoningen in Basse. Zoek je huurwoning in Basse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Basse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Basse is 2.914 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.572 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Basse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Basse vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Basse

Basse bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.