De Huizenmarkt in Basse (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Basse

Woningmarkt Basse

Basse is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Basse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 380.980 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 380.980
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Basse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Basse is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Basse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Basse.

Woningen recent verkocht in Basse

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Basse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Basse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Basse. Een eengezinswoning in Basse komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Basse

In Basse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Basse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Basse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Basse
Binnenring: Nederland

Basse waar ligt dat?

Woningen te koop Basse

Wil je een huis kopen in Basse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Basse . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Basse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Basse.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Basse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Basse. Zoek je huurwoning in Basse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Basse

Starterswoningen in Basse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Basse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Basse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Basse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Basse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Basse is 4.096 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.222 euro).

Leeftijden Basse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Basse vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Basse

Basse bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.