Huizenprijzen en de huizenmarkt in Arriën

Begrijp de huizenprijzen in Arriën met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Arriën

Arriën is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arriën. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 831.856 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 831.856
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Arriën

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arriën is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arriën moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Arriën.

Woningen recent verkocht in Arriën

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arriën. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arriën.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Arriën. Een woonboerderij in Arriën komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Arriën

In Arriën wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Arriën

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Arriën (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Arriën

Starterswoningen in Arriën zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Arriën zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Arriën zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Arriën? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Arriën

Wil je een huis kopen in Arriën? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arriën . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Arriën alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arriën.

Bekijk alle koopwoningen in Arriën. Zoek je huurwoning in Arriën? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Arriën

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arriën is 4.715 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.813 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Arriën

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arriën vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Arriën

Arriën bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.