logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Arnemuiden

Begrijp de huizenprijzen in Arnemuiden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Arnemuiden

Arnemuiden is een plaats in de gemeente Middelburg. Deze plaats telt volgens het CBS 49.956 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arnemuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 453.328 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 453.328
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Arnemuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arnemuiden is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arnemuiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Arnemuiden.

Woningen recent verkocht in Arnemuiden

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arnemuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arnemuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Arnemuiden. Een eengezinswoning in Arnemuiden komt het meest (85%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Arnemuiden

In Arnemuiden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Arnemuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Arnemuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Arnemuiden

Starterswoningen in Arnemuiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Arnemuiden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Arnemuiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Arnemuiden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Arnemuiden

Wil je een huis kopen in Arnemuiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arnemuiden . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Arnemuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arnemuiden.

Bekijk alle koopwoningen in Arnemuiden. Zoek je huurwoning in Arnemuiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Arnemuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arnemuiden is 3.403 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.760 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Arnemuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arnemuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Arnemuiden

Arnemuiden bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.