Arnemuiden in de gemeente Middelburg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Arnemuiden

Een eerste blik op Arnemuiden

Arnemuiden is een plaats in de gemeente Middelburg. Deze plaats telt volgens het CBS 48.290 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Arnemuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 311.308 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 311.308
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Arnemuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arnemuiden is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arnemuiden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Arnemuiden

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arnemuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arnemuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Arnemuiden. Een eengezinswoning in Arnemuiden komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Arnemuiden

In Arnemuiden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Arnemuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Arnemuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Arnemuiden
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Arnemuiden

Wil je een huis kopen in Arnemuiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arnemuiden. Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Arnemuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arnemuiden.

Huizenprijzen in Arnemuiden

Starterswoningen in Arnemuiden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Arnemuiden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Arnemuiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Arnemuiden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Arnemuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arnemuiden is 2.321 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.294 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Arnemuiden is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Arnemuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arnemuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Arnemuiden

Arnemuiden bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen