Alle woningmarktinfo Arnemuiden in gemeente Middelburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Arnemuiden

Een eerste blik op Arnemuiden

Arnemuiden is een plaats in de gemeente Middelburg. Deze plaats telt volgens het CBS 48.290 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arnemuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 435.355 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 435.355
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Arnemuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arnemuiden is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arnemuiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Arnemuiden.

Woningen recent verkocht in Arnemuiden

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arnemuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arnemuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Arnemuiden. Een eengezinswoning in Arnemuiden komt het meest (85%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Arnemuiden

In Arnemuiden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Arnemuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Arnemuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Arnemuiden
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Arnemuiden

Wil je een huis kopen in Arnemuiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arnemuiden . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Arnemuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arnemuiden.

Zoek je huurwoning in Arnemuiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Arnemuiden.

Huizenprijzen in Arnemuiden

Starterswoningen in Arnemuiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Arnemuiden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Arnemuiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Arnemuiden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Arnemuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arnemuiden is 2.672 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.313 euro).

Leeftijden Arnemuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arnemuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Arnemuiden

Arnemuiden bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen