Alle woningmarktinfo Nieuw- en Sint Joosland in Middelburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuw- en Sint Joosland

Een eerste blik op Nieuw- en Sint Joosland

Nieuw- en Sint Joosland is een wijk in de gemeente Middelburg. Deze wijk telt volgens het CBS 1.340 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw- en Sint Joosland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 474.892 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 474.892
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nieuw- en Sint Joosland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw- en Sint Joosland is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw- en Sint Joosland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw- en Sint Joosland.

Woningen recent verkocht in Nieuw- en Sint Joosland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw- en Sint Joosland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw- en Sint Joosland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuw- en Sint Joosland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Nieuw- en Sint Joosland

In Nieuw- en Sint Joosland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuw- en Sint Joosland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuw- en Sint Joosland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw- en Sint Joosland
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw- en Sint Joosland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw- en Sint Joosland vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nieuw- en Sint Joosland

Wil je een huis kopen in Nieuw- en Sint Joosland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw- en Sint Joosland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw- en Sint Joosland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw- en Sint Joosland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw- en Sint Joosland.

Zoek je huurwoning in Nieuw- en Sint Joosland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuw- en Sint Joosland.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw- en Sint Joosland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw- en Sint Joosland is 3.494 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.917 euro).

Leeftijden Nieuw- en Sint Joosland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw- en Sint Joosland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuw- en Sint Joosland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuw- en Sint Joosland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuw- en Sint Joosland

Nieuw- en Sint Joosland Verspreide huizen Nieuw- en Sint Joosland

Instellingen zijn opgeslagen