Alle woningmarktinfo Middelburg-Noord in Middelburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Middelburg-Noord

Een eerste blik op Middelburg-Noord

Middelburg-Noord is een wijk in de gemeente Middelburg. Deze wijk telt volgens het CBS 12.100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 393.131 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 393.131
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Middelburg-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelburg-Noord is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelburg-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelburg-Noord.

Woningen recent verkocht in Middelburg-Noord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelburg-Noord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Noord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Middelburg-Noord

In Middelburg-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Middelburg-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Middelburg-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Middelburg-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Middelburg-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middelburg-Noord vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Middelburg-Noord

Wil je een huis kopen in Middelburg-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelburg-Noord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelburg-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelburg-Noord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Middelburg-Noord.

Zoek je huurwoning in Middelburg-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Middelburg-Noord.

Huizenprijzen in Middelburg-Noord

Starterswoningen in Middelburg-Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middelburg-Noord zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelburg-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middelburg-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middelburg-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelburg-Noord is 2.749 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.489 euro).

Leeftijden Middelburg-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelburg-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middelburg-Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelburg-Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelburg-Noord

Griffioen Klarenbeek Nieuw Middelburg Brigdamme Sint Laurens Ramsburg Veersepoort Verspreide huizen in het Noorden Verspreide huizen in het Noordwesten Verspreide huizen in het Noordoosten

Instellingen zijn opgeslagen