Alle woningmarktinfo Gemeente Middelburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Middelburg

Een eerste blik op Middelburg

Middelburg is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 48.290 inwoners. Momenteel staan er 162 woningen te koop en zijn er recent 332 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 162
Woningen recent verkocht 332
Gemiddelde vraagprijs € 367.000
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Middelburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelburg is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelburg.

Woningen recent verkocht in Middelburg

Er zijn recent 332 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelburg. Een eengezinswoning in Middelburg komt het meest (54%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middelburg

In Middelburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Middelburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Middelburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Middelburg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Middelburg

Wil je een huis kopen in Middelburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelburg . Er staan momenteel 162 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelburg.

Zoek je huurwoning in Middelburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Middelburg.

Huizenprijzen in Middelburg

Starterswoningen in Middelburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Middelburg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelburg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middelburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middelburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelburg is 3.050 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.560 euro).

Leeftijden Middelburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelburg vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Middelburg

De gemeente Middelburg telt 3 plaatsen.

Arnemuiden Middelburg Nieuw- en Sint Joosland

Alle wijken van Middelburg

Middelburg bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen