logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Middelburg-Zuidoost in Middelburg

Begrijp de huizenprijzen in Middelburg-Zuidoost Middelburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middelburg-Zuidoost Middelburg

Middelburg-Zuidoost is een wijk in de plaats Middelburg binnen de gemeente Middelburg. Deze wijk telt volgens het CBS 15.685 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Zuidoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 286.519 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 286.519
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Middelburg-Zuidoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelburg-Zuidoost is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelburg-Zuidoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelburg-Zuidoost.

Woningen recent verkocht in Middelburg-Zuidoost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Zuidoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelburg-Zuidoost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Zuidoost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Middelburg-Zuidoost

In Middelburg-Zuidoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middelburg-Zuidoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middelburg-Zuidoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Middelburg-Zuidoost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middelburg-Zuidoost vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Huizenprijzen in Middelburg-Zuidoost Middelburg

Starterswoningen in Middelburg-Zuidoost Middelburg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Middelburg-Zuidoost Middelburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelburg-Zuidoost Middelburg zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middelburg-Zuidoost Middelburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middelburg-Zuidoost Middelburg

Wil je een huis kopen in Middelburg-Zuidoost Middelburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelburg-Zuidoost Middelburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelburg-Zuidoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelburg-Zuidoost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Middelburg-Zuidoost Middelburg.

Bekijk alle koopwoningen in Middelburg-Zuidoost Middelburg. Zoek je huurwoning in Middelburg-Zuidoost Middelburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middelburg-Zuidoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelburg-Zuidoost is 2.234 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.141 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middelburg-Zuidoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelburg-Zuidoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middelburg-Zuidoost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelburg-Zuidoost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelburg-Zuidoost

Middelburg-Zuid Dauwendaele Arnestein Mortiere