Alle woningmarktinfo Middelburg-Zuidoost in Middelburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Middelburg-Zuidoost

Een eerste blik op Middelburg-Zuidoost

Middelburg-Zuidoost is een wijk in de gemeente Middelburg. Deze wijk telt volgens het CBS 15.685 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Zuidoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 286.519 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 286.519
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Middelburg-Zuidoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelburg-Zuidoost is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelburg-Zuidoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelburg-Zuidoost.

Woningen recent verkocht in Middelburg-Zuidoost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Zuidoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelburg-Zuidoost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Zuidoost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Middelburg-Zuidoost

In Middelburg-Zuidoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Middelburg-Zuidoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Middelburg-Zuidoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Middelburg-Zuidoost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Middelburg-Zuidoost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middelburg-Zuidoost vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Middelburg-Zuidoost

Wil je een huis kopen in Middelburg-Zuidoost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelburg-Zuidoost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelburg-Zuidoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelburg-Zuidoost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Middelburg-Zuidoost.

Zoek je huurwoning in Middelburg-Zuidoost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Middelburg-Zuidoost.

Huizenprijzen in Middelburg-Zuidoost

Starterswoningen in Middelburg-Zuidoost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middelburg-Zuidoost zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelburg-Zuidoost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middelburg-Zuidoost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middelburg-Zuidoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelburg-Zuidoost is 2.234 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.141 euro).

Leeftijden Middelburg-Zuidoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelburg-Zuidoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middelburg-Zuidoost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelburg-Zuidoost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelburg-Zuidoost

Middelburg-Zuid Dauwendaele Arnestein Mortiere

Instellingen zijn opgeslagen