Alle woningmarktinfo Middelburg-Zuidwest in Middelburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Middelburg-Zuidwest

Een eerste blik op Middelburg-Zuidwest

Middelburg-Zuidwest is een wijk in de gemeente Middelburg. Deze wijk telt volgens het CBS 6.965 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 298.862 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 298.862
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Middelburg-Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelburg-Zuidwest is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelburg-Zuidwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelburg-Zuidwest.

Woningen recent verkocht in Middelburg-Zuidwest

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelburg-Zuidwest.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Zuidwest. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Middelburg-Zuidwest

In Middelburg-Zuidwest wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Middelburg-Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Middelburg-Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Middelburg-Zuidwest
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Middelburg-Zuidwest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middelburg-Zuidwest vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Middelburg-Zuidwest

Wil je een huis kopen in Middelburg-Zuidwest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelburg-Zuidwest . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelburg-Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelburg-Zuidwest.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Middelburg-Zuidwest.

Zoek je huurwoning in Middelburg-Zuidwest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Middelburg-Zuidwest.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middelburg-Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelburg-Zuidwest is 2.588 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.284 euro).

Leeftijden Middelburg-Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelburg-Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middelburg-Zuidwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelburg-Zuidwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelburg-Zuidwest

Stromenwijk/'t Zand Verspreide huizen in het Zuidwesten

Instellingen zijn opgeslagen