Alle woningmarktinfo Wezuperbrug in gemeente Coevorden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wezuperbrug

Een eerste blik op Wezuperbrug

Wezuperbrug is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wezuperbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 616.062 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 616.062
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wezuperbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wezuperbrug is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wezuperbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wezuperbrug.

Woningen recent verkocht in Wezuperbrug

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wezuperbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wezuperbrug.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wezuperbrug. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wezuperbrug. Een eengezinswoning in Wezuperbrug komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wezuperbrug

In Wezuperbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wezuperbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wezuperbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wezuperbrug
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wezuperbrug

Wil je een huis kopen in Wezuperbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wezuperbrug . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wezuperbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wezuperbrug.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wezuperbrug.

Zoek je huurwoning in Wezuperbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wezuperbrug.

Huizenprijzen in Wezuperbrug

Starterswoningen in Wezuperbrug zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Wezuperbrug zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wezuperbrug zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wezuperbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wezuperbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wezuperbrug is 2.429 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.744 euro).

Leeftijden Wezuperbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wezuperbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wezuperbrug

Wezuperbrug bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen