Vreeland in de gemeente Stichtse Vecht

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vreeland

Een eerste blik op Vreeland

Vreeland is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 62.730 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vreeland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 991.163 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 991.163
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Vreeland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vreeland is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vreeland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vreeland

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vreeland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vreeland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vreeland. Een eengezinswoning in Vreeland komt het meest (67%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vreeland

In Vreeland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vreeland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vreeland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vreeland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vreeland

Wil je een huis kopen in Vreeland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vreeland . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vreeland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vreeland.

Zoek je huurwoning in Vreeland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vreeland.

Huizenprijzen in Vreeland

Starterswoningen in Vreeland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vreeland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vreeland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vreeland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vreeland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vreeland is 5.987 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.410 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Vreeland is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Vreeland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vreeland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vreeland

Vreeland bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen