Huizenprijzen en de huizenmarkt Breukelen in Breukelen

Begrijp de huizenprijzen in Breukelen Stichtse Vecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Breukelen Stichtse Vecht

Breukelen is een wijk in de plaats Breukelen binnen de gemeente Stichtse Vecht. Deze wijk telt volgens het CBS 10.800 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breukelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 891.683 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 891.683
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Breukelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breukelen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breukelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breukelen.

Woningen recent verkocht in Breukelen

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breukelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breukelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breukelen. Een eengezinswoning in Breukelen komt het meest (46%) voor. Daarna komt een galerijflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breukelen

In Breukelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breukelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breukelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Breukelen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Breukelen vergeleken met de Stichtse Vecht en Nederland.

Huizenprijzen in Breukelen Stichtse Vecht

Starterswoningen in Breukelen Stichtse Vecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breukelen Stichtse Vecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breukelen Stichtse Vecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Breukelen Stichtse Vecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Breukelen Stichtse Vecht

Wil je een huis kopen in Breukelen Stichtse Vecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breukelen Stichtse Vecht . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breukelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breukelen.

Bekijk alle koopwoningen in Breukelen Stichtse Vecht. Zoek je huurwoning in Breukelen Stichtse Vecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Breukelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breukelen is 5.229 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.616 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Breukelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breukelen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Breukelen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Breukelen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Breukelen

Polder Kortrijk Polder Breukelen Proosdij Polder Klein Oud Aa Kievitsbuurt Polder Breukelerwaard Polder Nijenrode Breukelen Noord Corridor Landgoed Nijenrode Kanaalzone Zuid Breukelen Scheendijk Broeckland Breukelen Zuid Kanaalzone Noord Breukelen Breukelen Midden