Huizenprijzen en de huizenmarkt Loenersloot in Loenersloot

Begrijp de huizenprijzen in Loenersloot Stichtse Vecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loenersloot Stichtse Vecht

Loenersloot is een wijk in de plaats Loenersloot binnen de gemeente Stichtse Vecht. Deze wijk telt volgens het CBS 485 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenersloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 518.946 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 518.946
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Loenersloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loenersloot is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loenersloot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loenersloot.

Woningen recent verkocht in Loenersloot

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenersloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loenersloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loenersloot. Een eengezinswoning in Loenersloot komt het meest (75%) voor. Daarna komt een landhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loenersloot

In Loenersloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loenersloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loenersloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Loenersloot

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Loenersloot vergeleken met de Stichtse Vecht en Nederland.

Huizenprijzen in Loenersloot Stichtse Vecht

Starterswoningen in Loenersloot Stichtse Vecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loenersloot Stichtse Vecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loenersloot Stichtse Vecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loenersloot Stichtse Vecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loenersloot Stichtse Vecht

Wil je een huis kopen in Loenersloot Stichtse Vecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loenersloot Stichtse Vecht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loenersloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loenersloot.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Loenersloot Stichtse Vecht.

Bekijk alle koopwoningen in Loenersloot Stichtse Vecht. Zoek je huurwoning in Loenersloot Stichtse Vecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loenersloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loenersloot is 4.208 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.293 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loenersloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loenersloot vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Loenersloot

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Loenersloot? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Loenersloot

Poldergebied Loenersloot Loenersloot Binnenweg Loenersloot Dorp