Huizenprijzen en de huizenmarkt Kockengen in Kockengen

Begrijp de huizenprijzen in Kockengen Stichtse Vecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kockengen Stichtse Vecht

Kockengen is een wijk in de plaats Kockengen binnen de gemeente Stichtse Vecht. Deze wijk telt volgens het CBS 3.305 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kockengen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 690.161 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 690.161
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kockengen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kockengen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kockengen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kockengen.

Woningen recent verkocht in Kockengen

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kockengen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kockengen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kockengen. Een eengezinswoning in Kockengen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kockengen

In Kockengen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kockengen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kockengen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kockengen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kockengen vergeleken met de Stichtse Vecht en Nederland.

Huizenprijzen in Kockengen Stichtse Vecht

Starterswoningen in Kockengen Stichtse Vecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kockengen Stichtse Vecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kockengen Stichtse Vecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kockengen Stichtse Vecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kockengen Stichtse Vecht

Wil je een huis kopen in Kockengen Stichtse Vecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kockengen Stichtse Vecht . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kockengen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kockengen.

Bekijk alle koopwoningen in Kockengen Stichtse Vecht. Zoek je huurwoning in Kockengen Stichtse Vecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kockengen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kockengen is 5.013 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.197 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kockengen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kockengen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kockengen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kockengen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kockengen

Polder Portengen Polder Groot Oud Aa Polder Spengen Polder Kockengen Kockengen Dorp Portengense Brug Welgelegen Groenlust Vierde kwadrant Kockengen