Huizenprijzen en de huizenmarkt Tienhoven in Maarssen

Begrijp de huizenprijzen in Tienhoven Stichtse Vecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tienhoven Stichtse Vecht

Tienhoven is een wijk in de plaats Maarssen binnen de gemeente Stichtse Vecht. Deze wijk telt volgens het CBS 1.750 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 773.493 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 773.493
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Tienhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tienhoven is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tienhoven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tienhoven

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tienhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tienhoven. Een eengezinswoning in Tienhoven komt het meest (43%) voor. Daarna komt een bungalow met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tienhoven

In Tienhoven wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tienhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tienhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Tienhoven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tienhoven vergeleken met de Stichtse Vecht en Nederland.

Huizenprijzen in Tienhoven Stichtse Vecht

Starterswoningen in Tienhoven Stichtse Vecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tienhoven Stichtse Vecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tienhoven Stichtse Vecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tienhoven Stichtse Vecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tienhoven Stichtse Vecht

Wil je een huis kopen in Tienhoven Stichtse Vecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tienhoven Stichtse Vecht . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tienhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tienhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Tienhoven Stichtse Vecht. Zoek je huurwoning in Tienhoven Stichtse Vecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tienhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tienhoven is 5.508 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.783 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tienhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tienhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tienhoven

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tienhoven? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tienhoven

Molenpolder Bethunepolder-Noord Tienhoven-Oud Maarsseveen