logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Volkel

Begrijp de huizenprijzen in Volkel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Volkel

Volkel is een plaats in de gemeente Maashorst. Deze plaats telt volgens het CBS 58.934 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Volkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 550.114 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 550.114
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Volkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Volkel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Volkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Volkel.

Woningen recent verkocht in Volkel

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Volkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Volkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Volkel. Een eengezinswoning in Volkel komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Volkel

In Volkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Volkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Volkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Volkel

Starterswoningen in Volkel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Volkel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Volkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Volkel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Volkel

Wil je een huis kopen in Volkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Volkel . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Volkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Volkel.

Bekijk alle koopwoningen in Volkel. Zoek je huurwoning in Volkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Volkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Volkel is 3.477 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.280 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Volkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Volkel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Volkel

Volkel bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.