Volkel in de gemeente Uden

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Volkel

Een eerste blik op Volkel

Volkel is een plaats in de gemeente Uden. Deze plaats telt volgens het CBS 41.720 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Volkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 557.515 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 557.515
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Volkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Volkel is 37 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Volkel kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Volkel

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Volkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Volkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Volkel. Een eengezinswoning in Volkel komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Volkel

In Volkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Volkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Volkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Volkel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Volkel

Wil je een huis kopen in Volkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Volkel. Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Volkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Volkel.

Huizenprijzen in Volkel

Starterswoningen in Volkel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Volkel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Volkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Volkel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Volkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Volkel is 2.621 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.512 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Volkel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Volkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Volkel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Volkel

Volkel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen