De Huizenmarkt in Volkel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Volkel

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Volkel

Volkel is een plaats in de gemeente Maashorst. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Volkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 514.396 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 514.396

Verkoopduur woningen in Volkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Volkel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Volkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Volkel.

Woningen recent verkocht in Volkel

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Volkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Volkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Volkel. Een eengezinswoning in Volkel komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Volkel waar ligt dat?

Woningen te koop Volkel

Wil je een huis kopen in Volkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Volkel . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Volkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Volkel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Volkel. Zoek je huurwoning in Volkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Volkel

Starterswoningen in Volkel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Volkel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Volkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Volkel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Volkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Volkel is 3.499 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.106 euro).

Alle wijken van Volkel

Volkel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.