Huizenprijzen en de huizenmarkt Schaijk in Schaijk

Begrijp de huizenprijzen in Schaijk Maashorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schaijk Maashorst

Schaijk is een wijk in de plaats Schaijk binnen de gemeente Maashorst. Deze wijk telt volgens het CBS 6.980 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schaijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 593.335 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 593.335
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Schaijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schaijk is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schaijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schaijk.

Woningen recent verkocht in Schaijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schaijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schaijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schaijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schaijk. Een eengezinswoning in Schaijk komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Schaijk

In Schaijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schaijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schaijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schaijk Maashorst

Starterswoningen in Schaijk Maashorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schaijk Maashorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schaijk Maashorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schaijk Maashorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schaijk Maashorst

Wil je een huis kopen in Schaijk Maashorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schaijk Maashorst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schaijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schaijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schaijk Maashorst.

Bekijk alle koopwoningen in Schaijk Maashorst. Zoek je huurwoning in Schaijk Maashorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schaijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schaijk is 3.506 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.334 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schaijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schaijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schaijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schaijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schaijk

Schaijk Verspreide huizen Schaijkse Heide Verspreide huizen Mun Overige verspreide huizen