De Huizenmarkt gemeente Maashorst (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maashorst

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Maashorst

Maashorst is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Momenteel staan er 97 woningen te koop en zijn er recent 114 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maashorst. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 97
Woningen recent verkocht 114
Gemiddelde vraagprijs € 535.706

Verkoopduur woningen in Maashorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maashorst is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maashorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maashorst.

Woningen recent verkocht in Maashorst

Er zijn recent 114 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maashorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maashorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maashorst. Een eengezinswoning in Maashorst komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Maashorst waar ligt dat?

Woningen te koop Maashorst

Wil je een huis kopen in Maashorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maashorst . Er staan momenteel 97 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maashorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maashorst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maashorst. Zoek je huurwoning in Maashorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maashorst

Starterswoningen in Maashorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maashorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maashorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maashorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maashorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maashorst is 3.327 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Plaatsen binnen gemeente Maashorst

De gemeente Maashorst telt 6 plaatsen.

Odiliapeel Reek Schaijk Uden Volkel Zeeland

Alle wijken van Maashorst

Maashorst bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.