logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Maashorst

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Maashorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Maashorst

Maashorst is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 58.934 inwoners. Momenteel staan er 104 woningen te koop en zijn er recent 637 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maashorst. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 104
Woningen recent verkocht 637
Gemiddelde vraagprijs € 566.132
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Maashorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maashorst is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maashorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maashorst.

Woningen recent verkocht in Maashorst

Er zijn recent 637 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maashorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maashorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maashorst. Een eengezinswoning in Maashorst komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maashorst

In Maashorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maashorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maashorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Maashorst

Starterswoningen in gemeente Maashorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Maashorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Maashorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Maashorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Maashorst

Wil je een huis kopen in gemeente Maashorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Maashorst . Er staan momenteel 104 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maashorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maashorst.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Maashorst. Zoek je huurwoning in gemeente Maashorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maashorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maashorst is 3.535 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.327 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maashorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maashorst vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Maashorst

De gemeente Maashorst telt 6 plaatsen.

Odiliapeel Reek Schaijk Uden Volkel Zeeland

Wijken van Maashorst

Maashorst bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.