Huizenmarkt Uden in Uden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Uden

Woningmarkt Uden

Uden is een wijk in de plaats Uden binnen de gemeente Maashorst. Deze wijk telt volgens het CBS 36.255 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 136 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 520.491 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 136
Gemiddelde vraagprijs € 520.491
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Uden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uden is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uden.

Woningen recent verkocht in Uden

Er zijn recent 136 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uden.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Uden. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Uden

In Uden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uden
Binnenring: Nederland

Uden waar ligt dat?

Woningen te koop Uden

Wil je een huis kopen in Uden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uden . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Uden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Uden. Zoek je huurwoning in Uden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uden is 3.343 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.127 euro).

Leeftijden Uden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Uden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Uden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Uden

Centrum Bogerd-Vijfhuis Moleneind-Groenewoud Flatwijk Bitswijk Hoevenseveld Schutveld Buurtschap Hoeven Hoeven Melle Raam Sportpark Volkelseweg Zoggel Vluchtoord Loopkant-Liessent-Goorkens Hoenderbos-Velmolen Eikenheuvel Buitengebied Uden-Oost Buitengebied Uden-Zuid Buitengebied Uden-West Buitengebied Maashorst