Alle woningmarktinfo Tilligte in gemeente Dinkelland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tilligte

Een eerste blik op Tilligte

Tilligte is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.320 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Tilligte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 603.345 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 603.345
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Tilligte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tilligte is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tilligte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tilligte

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tilligte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tilligte.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Tilligte. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tilligte. Een eengezinswoning in Tilligte komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tilligte

In Tilligte wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tilligte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tilligte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tilligte
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tilligte

Wil je een huis kopen in Tilligte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tilligte . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Tilligte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tilligte.

Zoek je huurwoning in Tilligte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tilligte.

Huizenprijzen in Tilligte

Starterswoningen in Tilligte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tilligte zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tilligte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tilligte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tilligte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tilligte is 2.208 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.725 euro).

Leeftijden Tilligte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tilligte vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tilligte

Tilligte bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen