logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tilligte in Tilligte

Begrijp de huizenprijzen in Tilligte Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tilligte Dinkelland

Tilligte is een wijk in de plaats Tilligte binnen de gemeente Dinkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tilligte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 444.633 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 444.633
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Tilligte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tilligte is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tilligte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tilligte

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tilligte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tilligte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tilligte. Een eengezinswoning in Tilligte komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tilligte

In Tilligte wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tilligte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tilligte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Tilligte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tilligte vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Tilligte Dinkelland

Starterswoningen in Tilligte Dinkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tilligte Dinkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tilligte Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tilligte Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tilligte Dinkelland

Wil je een huis kopen in Tilligte Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tilligte Dinkelland . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tilligte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tilligte.

Bekijk alle koopwoningen in Tilligte Dinkelland. Zoek je huurwoning in Tilligte Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tilligte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tilligte is 2.680 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.376 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tilligte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tilligte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tilligte

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tilligte? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tilligte

Tilligte kern Verspreide huizen Tilligte