logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Saasveld in Saasveld

Begrijp de huizenprijzen in Saasveld Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Saasveld Dinkelland

Saasveld is een wijk in de plaats Saasveld binnen de gemeente Dinkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.685 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Saasveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 625.622 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 625.622
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Saasveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Saasveld is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Saasveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Saasveld.

Woningen recent verkocht in Saasveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Saasveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Saasveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Saasveld. Een eengezinswoning in Saasveld komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Saasveld

In Saasveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Saasveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Saasveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Saasveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Saasveld vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Saasveld Dinkelland

Starterswoningen in Saasveld Dinkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Saasveld Dinkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Saasveld Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Saasveld Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Saasveld Dinkelland

Wil je een huis kopen in Saasveld Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Saasveld Dinkelland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Saasveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Saasveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Saasveld Dinkelland.

Bekijk alle koopwoningen in Saasveld Dinkelland. Zoek je huurwoning in Saasveld Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Saasveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Saasveld is 2.791 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.994 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Saasveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Saasveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Saasveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Saasveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Saasveld

Saasveld Verspreide huizen Saasveld