logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Deurningen in Deurningen

Begrijp de huizenprijzen in Deurningen Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Deurningen Dinkelland

Deurningen is een wijk in de plaats Deurningen binnen de gemeente Dinkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.995 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 559.730 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 559.730
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Deurningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deurningen is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deurningen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Deurningen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deurningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deurningen. Een eengezinswoning in Deurningen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deurningen

In Deurningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deurningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deurningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Deurningen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Deurningen vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Deurningen Dinkelland

Starterswoningen in Deurningen Dinkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Deurningen Dinkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deurningen Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Deurningen Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Deurningen Dinkelland

Wil je een huis kopen in Deurningen Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deurningen Dinkelland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Deurningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deurningen.

Bekijk alle koopwoningen in Deurningen Dinkelland. Zoek je huurwoning in Deurningen Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Deurningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deurningen is 2.514 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.907 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Deurningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deurningen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Deurningen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Deurningen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Deurningen

Kern Deurningen Verspreide huizen Deurningen