logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oud Ootmarsum in Oud Ootmarsum

Begrijp de huizenprijzen in Oud Ootmarsum Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud Ootmarsum Dinkelland

Oud Ootmarsum is een wijk in de plaats Oud Ootmarsum binnen de gemeente Dinkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 310 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ootmarsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 291.674 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 291.674
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oud Ootmarsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Ootmarsum is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Ootmarsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Ootmarsum.

Woningen recent verkocht in Oud Ootmarsum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ootmarsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Ootmarsum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oud Ootmarsum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Ootmarsum. Een eengezinswoning in Oud Ootmarsum komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Ootmarsum

In Oud Ootmarsum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Ootmarsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Ootmarsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oud Ootmarsum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud Ootmarsum vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Oud Ootmarsum Dinkelland

Starterswoningen in Oud Ootmarsum Dinkelland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Ootmarsum Dinkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Ootmarsum Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud Ootmarsum Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud Ootmarsum Dinkelland

Wil je een huis kopen in Oud Ootmarsum Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Ootmarsum Dinkelland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Ootmarsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Ootmarsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oud Ootmarsum Dinkelland.

Bekijk alle koopwoningen in Oud Ootmarsum Dinkelland. Zoek je huurwoning in Oud Ootmarsum Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud Ootmarsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Ootmarsum is 3.399 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.256 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud Ootmarsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Ootmarsum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oud Ootmarsum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oud Ootmarsum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oud Ootmarsum

Verspreide huizen Oud Ootmarsum