logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Noord Deurningen in Denekamp

Begrijp de huizenprijzen in Noord Deurningen Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noord Deurningen Dinkelland

Noord Deurningen is een wijk in de plaats Denekamp binnen de gemeente Dinkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.160 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord Deurningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 606.935 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 606.935
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Noord Deurningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord Deurningen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord Deurningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noord Deurningen.

Woningen recent verkocht in Noord Deurningen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord Deurningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord Deurningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord Deurningen. Een eengezinswoning in Noord Deurningen komt het meest (88%) voor. Daarna komt een landhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord Deurningen

In Noord Deurningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord Deurningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord Deurningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Noord Deurningen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noord Deurningen vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Noord Deurningen Dinkelland

Starterswoningen in Noord Deurningen Dinkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noord Deurningen Dinkelland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord Deurningen Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noord Deurningen Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noord Deurningen Dinkelland

Wil je een huis kopen in Noord Deurningen Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord Deurningen Dinkelland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord Deurningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord Deurningen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noord Deurningen Dinkelland.

Bekijk alle koopwoningen in Noord Deurningen Dinkelland. Zoek je huurwoning in Noord Deurningen Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noord Deurningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord Deurningen is 2.762 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.445 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noord Deurningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord Deurningen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noord Deurningen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noord Deurningen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noord Deurningen

Noord Deurningen kern Verspreide huizen Noord Deurningen