logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rossum in Rossum

Begrijp de huizenprijzen in Rossum Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rossum Dinkelland

Rossum is een wijk in de plaats Rossum binnen de gemeente Dinkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 2.365 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rossum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 505.851 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 505.851
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Rossum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rossum is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rossum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rossum.

Woningen recent verkocht in Rossum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rossum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rossum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rossum. Een eengezinswoning in Rossum komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rossum

In Rossum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rossum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rossum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Rossum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rossum vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Rossum Dinkelland

Starterswoningen in Rossum Dinkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rossum Dinkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rossum Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rossum Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rossum Dinkelland

Wil je een huis kopen in Rossum Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rossum Dinkelland . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rossum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rossum.

Bekijk alle koopwoningen in Rossum Dinkelland. Zoek je huurwoning in Rossum Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rossum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rossum is 2.985 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.919 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rossum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rossum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rossum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rossum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rossum

Rossum Verspreide huizen Rossum