logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nutter in Nutter

Begrijp de huizenprijzen in Nutter Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nutter Dinkelland

Nutter is een wijk in de plaats Nutter binnen de gemeente Dinkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nutter. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 468.750 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 468.750
Percentage gezinnen met kinderen 56%

Verkoopduur woningen in Nutter

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nutter is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Nutter

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nutter. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nutter.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nutter. Een woonboerderij in Nutter komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nutter

In Nutter wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nutter

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nutter (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nutter

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nutter vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Nutter Dinkelland

Starterswoningen in Nutter Dinkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nutter Dinkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nutter Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nutter Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nutter Dinkelland

Wil je een huis kopen in Nutter Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nutter Dinkelland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nutter alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nutter.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nutter Dinkelland.

Bekijk alle koopwoningen in Nutter Dinkelland. Zoek je huurwoning in Nutter Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nutter

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nutter is 4.602 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nutter

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nutter vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nutter

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nutter? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nutter

Verspreide huizen Nutter